Een voordelig maar luxe cadeau

Een voordelig maar luxe cadeau

Heb jij altijd al een prachtig cadeau aan die lieve collega willen geven, zou je graag iets speciaals geven aan je kinderen wanneer ze afstuderen, of vind je dat je zelf wel eens een luxe cadeautje hebt verdiend? Dan hebben wij een super leuk idee! En het leuke is dat dit idee voor bijna iedereen toegankelijk is, of je nu 20 of 500 euro te besteden hebt voor deze gelegenheid.

aan het leren, balpen, bladmuziek

Geef een luxe pen cadeau

Een pen komt natuurlijk altijd goed van pas, of deze nu op je bureau ligt, naast je boodschappenlijstje, in je tas of op je studentenkamer. Maar zo’n simpele plastic pen heeft natuurlijk helemaal geen emotionele waarde. Het cadeau doen van luxe vulpennen klinkt misschien wat ouderwets, maar het wordt opnieuw populair, en wij begrijpen helemaal waarom! Het is namelijk een prachtig cadeau om te ontvangen. Elke keer dat je iets opschrijft denk je aan de persoon die jou de pen heeft gegeven, en aan de gelegenheid, bijvoorbeeld je diploma-uitreiking, je verjaardag of je pensioen.

aan het liegen, akkoord, akkoorden

Een mooie pen voor ieder budget

Je hoeft echt niet rijk te zijn om een luxe pen cadeau te doen, of om deze voor jezelf te kopen. Zo zijn er al prachtige pennen voor ongeveer 20 euro. Heb je wat meer te besteden, dan zijn er luxe vulpennen voor ongeveer 100 euro verkrijgbaar. Maar er zijn ook high end limited edition pennen, zoals een Montblanc pen. Sommige exemplaren kosten een paar honderd euro, anderen zijn meer dan 1500 euro waard.

Qua emotionele waarde zit er natuurlijk geen verschil tussen een pen van 20 en één van 1500 euro. Het feit dat iemand het perfecte cadeau voor jou heeft uitgezocht is natuurlijk al een prachtig gebaar en een hele eer. 

Dus wil jij iemand een prachtig en uniek cadeau geven, koop dan een luxe bal- of vulpen.

 

 

Hans