Om dagelijks van uw woning naar uw werk te reizen, kunt u verschillende vervoersmiddelen gebruiken. Zo kunt u voor de aanschaf van een auto kiezen. Alternatieven zijn een fiets, het gebruik van het openbaar vervoer, enzovoorts. Bij de aanschaf van een nieuwe auto zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. U moet er immers niet aan denken, dat u veel geld uitgeeft voor een auto die achteraf niet goed blijkt te zijn. De beste koop op het gebied van vervoer & vrije tijd kan per persoon verschillen.

Voor senioren is de aanschaf van een auto vaak niet rendabel. Niet alleen kampen zij steeds vaker met lichamelijke klachten, ook gebruiken zij de auto vaak erg weinig. In zo’n geval kan het voordeliger zijn om bijvoorbeeld een abonnement voor het openbaar vervoer af te sluiten. Met een dergelijk abonnement kunt u buiten de spits gratis of met een hoge korting reizen.

Al onze vervoersinformatie is afkomstig van onze partner: Mobilitybooker.com.

Beste koop bij aanschaf van een auto
Zoals reeds beschreven dient u bij de aanschaf van een nieuwe auto op verschillende aspecten te letten. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van de auto en het aantal kilometers wat de auto gereden heeft. Een groot aantal kilometers op de teller betekent in veel gevallen dat de auto relatief veel onderhoud nodig heeft. Daarentegen zijn de wat oudere auto’s vaak een stuk goedkoper dan een relatief nieuw model. Laat u vooraf adviseren door een autobedrijf bij u in de buurt. Het is doorgaans verstandiger om een auto bij een autobedrijf te kopen, dan via een particulier. Ga je met de auto naar Schiphol en wil je goedkoop parkeren bij Schiphol? Bekijk dan de parkeeraanbieders op Lang-Parkeren-Schiphol.nl

Er zijn ook een aantal platformen waar je gebruik kunt maken van de goedkoopste dienstverlening. Het bedrijf ServiceRight is bezig om nationaal en internationaal zoveel mogelijk online dienstverlenende platformen op te zetten. Zo is het eerste platform ServiceRight-Autos.nl al bekend in heel Nederland bij alle autogarages. Er zijn namelijk meer dan 1500 garages aangesloten op dit platform die graag opdrachten ontvangen via dit platform. Daarnaast heeft de consument hier ook profijt van omdat ze direct hun prijs krijgen bij het opvragen van een offerte. In de koeriersbranche is ServiceRight ook inmiddels actief met het platform: ServiceRight-Koeriers.nl.

Korting voor activiteiten in je vrije tijd
Wanneer je regelmatig op pad gaat in je vrije tijd, is het raadzaam om goed op kortingsacties te letten. Bij supermarkten zijn er bijvoorbeeld geregeld spaaracties voor korting op dagjes uit. Denk aan een bezoek aan de dierentuin, een bezoek aan een pretpark, enzovoorts.