Met de tent op vakantie wat heb je nodig?

Met de tent op vakantie wat heb je nodig?

Als je besluit om met de tent op vakantie te gaan dan moet je uiteraard wel het nodige meenemen. Voor een aantal is dat vrij logisch want er gaan al ontzettend veel mensen met de tent op vakantie. Voor de mensen die niet zo goed weten wat ze precies mee moeten nemen. Hier een lijst wat je zeker weten mee moet nemen.

Slaapmat

Een goed slaapmatje is niet alleen lekker om op te liggen maar ook tegen de kou is het zeker een uitkomst. Doordat je verder van de grond af bent en er een mat tussen de grond en jijzelf in zit blijft de kou sneller buiten.

Haringen

Haringen zijn ontzettend belangrijk als je een tent op wilt zetten. Zorg er altijd voor dat je genoeg haringen bij je hebt. Let er ook op de haringen niet te diep in de grond zitten maar ook zeker niet te los. Als je van plan bent om in de winter te kamperen dan wordt er aangeraden om een boormachine mee te nemen. Aangezien je dan gaten in de grond kan boren en vervolgens kan je de haringen in gemakkelijk de grond instoppen.

Slaapzak

Een slaapzak dat past bij het soort vakantie is ontzettend belangrijk als e bijvoorbeeld met koud weer wilt gaan kamperen dan je het beste een winterslaapzak meenemen. Een winterslaapzak houdt je goed warm tegen de forse kou.

Zaklamp

Een zaklamp is zeker handig om mee te nemen als je gaat kamperen. Het is meestal slecht belicht op een sta plaats en in de nacht is het uiteraard donker. Wat extra batterijen meenemen is geen overbodige luxe.

Powerbank

Een powerbank is tegenwoordig geen overbodige luxe. Je moet je telefoon toch een keer kunnen opladen. Aangezien de kans klein is dat je daar voldoende stroom hebt zou ik het zeker meenemen.

Hans