Sfeer in je woning? Met deze tips is het eenvoudig te creëren!

Sfeer in je woning? Met deze tips is het eenvoudig te creëren!

Sfeer in een woning bepaald de leefbaarheid en het comfort van een huis. Het maakt je huis echt een thuis. Daarom is het belangrijk dat je goed weet hoe jij je huis sfeervol kunt maken. In dit artikel vind je twee tips die jouw huis in no-time sfeervoller kunnen maken. Wil jij de sfeer in je huis gewoon eens veranderen? Ook dan biedt dit artikel je wat goede tips!

Inrichting en kleuren

Natuurlijk wordt sfeer bepaald door de inrichting van je huis, maar wist je dat alleen al het veranderen van de indeling van je meubels een geheel andere sfeer creëert? Zet de planten in de woonkamer eens anders neer of kies eens voor een andere plek voor de bank! Door een beetje te schuiven met je meubels, kom je al snel uit op een nieuwe, gezellige sfeer! Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd kiezen om nieuwe planten of nieuwe meubels aan te schaffen. Vind je dat misschien zonde of te duur? Dan kan een schilderbeurt of een nieuw behangetje een hele hoop voor je doen!

 

Verlichting in je huis

Een van de grootste sfeermakers in het huis zijn lampen. Hoe jij je verluchting hebt hangen en hoe fel of kleurrijk die zijn, bepaald de sfeer van het huis. Het kan een hele goede sfeer veranderaar zijn om eens over te stappen op andere lampen of om de lampen in je huis warmer te maken. Ok kan het een goede zet zijn om voor een  Profiel led strip te kiezen. Die bevestig je gemakkelijk aan de hoeken van het plafond en de muur. Deze led strip verdeeld het lucht geleidelijk over het plafond en je huis. Door de kleuren van deze strips aan te passen kun je gemakkelijk de sfeer van je huis veranderen, met een druk op de knop. 

Hans