Waar op letten bij het kopen van een prepaid simkaart

Waar op letten bij het kopen van een prepaid simkaart

Een prepaid simkaart is nog steeds een veelgekozen optie om te kopen voor je telefoon. Voor mensen die niet veel gebruik maken van hun telefoon en niet maandelijks veel geld kwijt willen zijn aan een sim only of een telefoonabonnement, is een prepaid simkaart een goed alternatief. Aangezien er veel providers zijn die een prepaid simkaart aanbieden, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom hebben we in dit artikel een aantal tips op een rij gezet. Denk aan kosten per maand en mogelijkheid tot het combineren met een internetabonnement.

Kosten per maand voor je prepaid simkaart

Ben jij iemand die niet al te veel gebruik maakt van zijn telefoon of eigenlijk alleen maar op WiFi zit?  Kies dan voor een prepaid simkaart. Zo kan je kiezen voor 10,20 of 50 euro beltegoed en kan je net zo lang bellen of sms’en tot het beltegoed op is. Hierdoor kom je niet met torenhoge telefoonkosten te staan. Mede hierdoor kiezen veel mensen voor een prepaid simkaart. Voor het vergelijken van prepaisimkaarten ga je naar https://www.prepaidsimkaart.net/

Combineren met een internetabonnement

Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid simkaart te combineren met een internetabonnement die je maandelijks kan opzeggen. Vele mensen gebruiken hun telefoon namelijk vooral voor Instagram, Facebook of Whatsapp. Voordeel van dit abonnement is dat je elke maand kan bepalen hoeveel MB je nodig hebt. Je koopt dus een soort beltegoed met daarom 500MB of 1GB.

Meer hypotheek aanvragen

Ben jij van plan om binnenkort een huis te kopen? Ook hiervoor kan een prepaid simkaart uitkomst bieden.  Zo wordt tegenwoordig een telefoonabonnement gezien als schuld en kan je minder hypotheek aanvragen dan wanneer je geen telefoonabonnement hebt. Kies daarom voor een prepaid simkaart.

 

Een prepaidsimkaart biedt dus nog steeds veel voordelen voor consumenten. Kies tussen de verschillende providers de beste optie

 

Hans