Leuke dingen om te doen met een katoenen canvastasje

Leuke dingen om te doen met een katoenen canvastasje

Je kent ze wel: de stoffen, simpele vierkante tasjes. Nee, het is geen Samsonite tas op het gebied van kwaliteit, maar ze worden toch veel gebruikt door mensen en je kunt er veel handige dingen mee. Bijvoorbeeld voor boodschappen of een snel tripje naar de stad zijn ze heel erg handig. Vaak zijn ze wit, zwart of beige. Er zijn diverse dingen mee te doen. Je kunt ze namelijk DIY-en en er hele leuke dingen van maken, puur omdat ze zo simpel zijn. Ben je benieuwd? Lees snel verder!

Print je eigen design

Misschien ken je het wel: transferpapier. Je legt het papier in de printer, print jouw design in spiegelbeeld uit op het transferpapier en strijkt het zo op de stof van bijvoorbeeld een shirtje of trui. Natuurlijk kan dit met canvastasjes ook. Ga op internet op zoek naar een leuk ontwerp en ga lekker aan de slag!

Canvastasjes als relatiegeschenk

Het bedrukken van canvastasjes met jouw logo of merk en ze uitdelen als relatiegeschenk is altijd een goed idee. Mensen zijn dol op tasjes en zullen ze daardoor snel gebruiken. Bovendien is dit gratis reclame voor jouw merk, aangezien ze er mee op straat zullen lopen en dus andere mensen jouw logo of merk te zien krijgen. Een win-win situatie dus! Laat dus wat canvastasjes als relatiegeschenk bedrukken!

Aan de slag met verf of stiften

Laat de creatieve jij in jezelf los en gebruik je fantasie. Pak de tubes verf en wat kwasten of stiften erbij en ga aan de slag. Je kunt dit natuurlijk doen voor jezelf, maar je kan ook tasjes maken als cadeau. Of maak er een groepsactiviteit van op bijvoorbeeld een (kinder)feestje of op de basisschool! Geef iedereen een tasje en laat iedereen doen wat hij of zij graag wil.

Ontwerp ze online

Je kunt ook online je eigen canvastasje ontwerpen. Bedruk bijvoorbeeld een tasje met een foto. Dit is erg leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een vriend of vriendin. Je kunt het zo gek of leuk maken als je zelf wil. Maak bijvoorbeeld een collage met de leukste foto’s van jou en bijvoorbeeld jouw beste vriend, moeder, broer of zus. Je kan er natuurlijk ook een tekst op laten drukken. Met het transferpapier kan dit natuurlijk ook, maar de kwaliteit van de opdruk is veel beter als je het iemand anders laat doen.

Hans