Laat een luxe pen graveren

Laat een luxe pen graveren

Tegenwoordig is het laten graveren van een pen of ander object zoals een sleutelhanger of ketting erg populair, maar waarom eigenlijk? Misschien heb jij er ook wel eens aan gedacht, maar ben je bang dat het erg duur is, en dus totaal niet binnen jouw budget valt. In dit artikel laten we je zien dat het qua prijs juist heel erg meevalt, mits je geen super duur merk kiest natuurlijk. Wil je meer weten over het laten graveren van een pen? Lees dan snel verder.

apple, balpen, bloc note

Waarom laat je een pen graveren?

Een pen of ander gebruiksvoorwerp laten graveren is perfect als je iemand een mooie herinnering wil schenken. Denk hierbij aan de datum van jullie eerste date, het jubileum van je sportclub, een leuke zin voor je lieve vader of moeder, of de naam van de gelukkige ontvanger. Eigenlijk alles kan op een pen worden gegraveerd: naam, datum, korte zin, een grapje dat alleen jij en de ontvanger zullen begrijpen… Zoals je begrijpt is het dus de ideale optie als je een heel persoonlijk cadeau wil geven.

balpen, papier, pen

Een pen graveren, hoeveel kost dat?

Een pen graveren is niet heel duur. Zo zijn er bepaalde merken waarvan de prijzen rond de 15 à 30 euro liggen. Andere pennen zijn wel een stuk duurder, en kunnen makkelijk een paar honderd euro kosten. Uiteindelijk hangt het dus heel erg af van het merk dat je kiest. Een Parker pen is ideaal als je niet veel wil of kan besteden aan het cadeau. Zo heb je voor nog geen 14 euro een leuke pen van goede kwaliteit. Daarbij is het laten graveren vaak gratis, waardoor je eigenlijk alleen de pen en eventueel de verzendkosten betaald. Zo heb je dus een leuk en persoonlijk cadeau voor dezelfde prijs als een simpele cadeaubon of een lekker geurend badschuimsetje.

Hans