Hoe kan je het goedkoopst je huis inrichten?

Hoe kan je het goedkoopst je huis inrichten?

Wanneer je een nieuw huis hebt of je huis opnieuw wil inrichten kan dit behoorlijk veel geld kosten. Meubels zijn vaak duur. Het is daarom handig om te weten hoe je je huis het goedkoopst kan inrichten.

Houd de folders in de gaten

Ga je opzoek naar nieuwe meubels? Houd dan de actuele aanbiedingen in de gaten. Kijk waar sale is en wanneer. Is er bijvoorbeeld volgend weekend sale en zou je dit weekend een bank kopen, wacht dan nog even met kopen en kijk wat er in de sale te vinden is. Vergelijk ook de prijzen online. De ene tafel kan bij de ander goedkoper zijn of zelfs misschien in de aanbieding zijn. Let ook op de tijd van het jaar. Vaak is de woonwereld de maand oktober de “woonmaand” waardoor er vele producten zijn afgeprijsd. Ben je opzoek naar tuinmeubelen voor in je tuin voor de warme dagen? Zoek dan niet in de lente of begin zomer. Grote kans dat alles voor de volle prijs staat. Kan je deze zomer nog even wachten? Ga dan pas in september of later opzoek naar tuinmeubelen, die zijn dan vaak flink afgeprijsd.

Ga voor tweedehands

Vele mensen kiezen er niet voor om tweedehandse spullen te kopen voor hun woning. Wat jammer is, want er zijn genoeg leuke dingen te vinden op tweedehandssites en kringloopwinkels. Als je geluk hebt, vind je ook nog eens dingen die redelijk nieuw zijn. Daarnaast kan je ook spullen vinden die je zo gratis kan meenemen, vaak moet dit wel even opgeknapt worden, denk aan je likje verf of een goede schoonmaakbeurt.

Maak het zelf

Een steeds groter groeiende trend is om dingen zelf te maken. Het internet staat vol met filmpjes hoe bepaalde meubels zelf kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie op maat gemaakte kast. Zelf maken kost een stuk minder geld.

 

Hans