Een Beste Koop?

Een Beste Koop?

Wat is nu eigenlijk een beste koop? Dat kunnen we sinds kort scherp uitleggen bij Lingen Keramiek.

Wij hebben als nieuwste tegelcollectie in ons assortiment: de Beste Koop tegels.

Deze serie bevat een selectie wand- en vloertegels volgens de laatste trends, tegen een zeer gunstige prijs, vandaar de Beste Koop. Om de keuze nog makkelijker/overzichtelijker te maken is deze serie onderverdeeld in 3 vaste prijsgroepen. Namelijk € 25.00, € 30.00 en € 40.00 per m2 inclusief btw.

Doordat Lingen Keramiek de enige dealer in Leiden en nabij Rotterdam is heeft u ook nog een exclusieve tegelserie in huis.

 

€ 25.00 m2

Tegels in het formaat 25x50cm, in vier tinten en twee decortegels. Alle actuele tinten zijn aanwezig in deze fraaie collectie.

 

€ 30.00 m2

In maar liefst tien tinten zijn deze tegels verkrijgbaar, in de maten 60x60cm en 30x60cm. Daarnaast ook twee decortegels.

Heel veel keuze in deze prijsgroep!

 

€ 40.00 m2

Grote tegels in de maten 75x75cm en 80x80cm. In zeven verschillende tinten.

Echte mooie en trendy vloertegels voor een heel mooie prijs!

 

Stel je bent voornemens om bij ons één van bovenstaande Beste Koop vloertegels aan te schaffen, maar nog geen verwerker/tegelzetter hiervoor, dan kun je ervoor kiezen om deze door ons te laten leggen. Wij hebben ons namelijk in de loop der jaren gespecialiseerd in het totaalconcept m.b.t. vloertegels voor de woonkamer.

 

Wat houdt zo’n totaalconcept vloertegels in?

 

Tijdens het gesprek dat plaats vindt in een moderne rustige showroom gaan we op basis van de uitgekozen vloertegels alle wensen/mogelijkheden bespreken.

 

  • Bij verbouwingen kunnen wij de oude vloer slopen en afvoeren om vervolgens een nieuwe afwerkvloer aan te brengen.
  • Mocht de vloer nog niet voorzien zijn van een vloerverwarming dan kunnen wij deze leveren en aanbrengen. Inslijpen of op krimpnetten.
  • Het leggen van vloertegels middels de buttering/floating methode voor een 100% lijmcontactvlak, hiermee ben je verzekerd van een optimale hechting tussen de tegel en de ondergrond.
  • Door een levellingsysteem t.b.v. grootformaat toe te passen zorg je ervoor dat de tegels vlak geplaatst kunnen worden, zonder stekende randen en hoeken.
  • De cementsluier welke ontstaat na het voegen van de vloer professioneel verwijderen.
  • Restafval (lege pallets, lege lijmzakken, snijstukken ect. ect.) afvoeren.
  • Mdf plinten in diverse modellen, hoogte en kleuren leveren en aanbrengen
  • De plinten aan de onder- en bovenzijde afkitten voor compleet “dichte” vloer

Zo krijg je in alle opzichten de Beste Koop tegelvloer bij Lingen Keramiek vandaan.

Hans