Besparen op je telefoon doe je zo

Besparen op je telefoon doe je zo

Veel mensen betalen te veel voor hun telefoon en hun telefoonabonnement. Hoe kan jij jezelf behoeden voor deze onnodige kosten? Antwoord op deze vragen lees je in dit artikel

Besparen op je telefoon

Er zijn ontzettend veel mensen die maar al te graag de nieuwste IPhone willen hebben. De kans is groot dat hun huidige telefoon nog top werkt maar mensen raken heel snel gewend aan hun spullen, ze willen wat nieuws waarschijnlijk omdat andere het ook hebben. De nieuwste iPhone is altijd ontzettend duur. Omdat de vraag hoog is vraagt Apple veel voor haar telefoons. Als je deze telefoons koopt en ze zijn pas net op de markt dan zit de telefoon nog vol met fouten. Pas na de eerste maanden worden de fouten aan het licht gesteld mede door klachten van de klanten. Gemiddeld zijn alle fouten pas na 6 maanden geüpdate. Dit betekent dat jij de eerste 6 maanden het moet doen met een telefoon die eigenlijk helemaal niet goed is. De grote tip is om een vorige versie te halen. De prijs van die versie is gemiddeld driekwart de prijs van het nieuwste model. De meeste fouten zijn uit het systeem. Daarom is het aan te raden om niet het allernieuwste model aan te schaffen.

Besparen op de maandelijkse kosten

Als je een liefhebber bent van een abonnement omdat het makkelijk is. Dan is het aan te raden om een flexibel abonnement aan te schaffen. Je zit niet vast aan een beperkt aantal MB’S of beltegoed. Hierdoor betaal je nooit te veel voor wat je daadwerkelijk krijgt. Wat al helemaal voordelig is, een sim only abonnement. De beste sim only abonnementen kan je goed vergelijk op verschillende sites op het internet. Met een sim only abonnement betaal je nooit te veel. Waar voor je geld dus.

Hans