BBQ catering, hier moet je aan denken

BBQ catering, hier moet je aan denken

Barbecue, Vlees, Grill, Vlam, Bbq, Houtskool, VoedselTijdens het heerlijke avondje met de ondergaande zon, zit u lekker te eten van het vlees dat net vers is klaargemaakt boven het vuur. Het is lastig om de perfecte vlees smaak te creëren. Wanneer u voor een hele groep het eten moet verzorgen, bent u wel even bezig. Natuurlijk is het ideaal om op een zonnige avond dan gebruik te maken van de barbecue. U kunt dit helemaal zelf doen, maar ook kunt u hiervoor mensen inhuren die het eten volledig verzorgen.

Voor welke feesten is het geschikt?

Er zijn zoveel mogelijkheden waarbij u de bbq catering kunt laten komen. In de bedrijfssector wordt het vaak gebruikt bij een feestje waar een bepaalde doelstelling is behaald. Daarnaast kan het ook zijn voor een zomerborrel of voor een afsluiting van een bepaalde periode. Het maakt voor de barbecue catering niet uit waar het feest plaatsvindt. Dit kan zowel op eigen terrein als op een afgehuurde locatie.

Het is niet alleen voor bedrijven geschikt maar ook voor privé feesten. De service wordt vaak ingehuurd bij een speciale leeftijd van iemand. Vaak zie je dat iemand zoiets regelt bij zijn 50e verjaardag. Ook bij jubileumfeesten is het een trend. Door het eten volledig te laten verzorgen, kunt u optimaal meegenieten van het feest. U kunt meer mensen spreken die u langere tijd niet gezien heeft. 

Wat komt erbij kijken?

Wanneer u het eten extern laat verzorgen, kunt u van tevoren al allerlei zaken afstemmen. De bedrijven die dit aanbieden zijn vaak meedenkend. U kunt kiezen wat voor soort gerechten u wilt serveren. Gaat u voor de echte luxe vleesstukken of meer de simpele variant. Het is allemaal mogelijk. Uw keus wordt geselecteerd en de barbecue catering regelt de rest. 

Voordat het kleine evenement begint, zal er het een en ander moeten worden klaargezet. Dit kunt u allemaal overlaten aan het bedrijf. Zorg ervoor dat deze mensen toegang hebben tot de plek waar het zal plaatsvinden. Voor de rest kunt u zich richten op andere elementen van de bijeenkomst.

Wat moet ik regelen?

Om te beginnen moet u weten hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn. Dit zal moeten in verband met de hoeveelheid eten die zal moeten komen. Wilt u de bbq experts laten komen, benader deze dan via het internet en maak uw feest compleet en onvergetelijk.

Kosten

Uiteraard zijn er ook kosten aan verbonden. Ten eerste betaalt u voor het eten. Daarnaast zijn er ook wat personeelskosten want er komen ook experts mee. Als laatste zijn er nog wat overige kosten die de prijs compleet maakt. Bij de meeste bedrijven begint de prijs rond de €30,- per persoon. Ga na of er een minimale hoeveelheid gasten aanwezig moeten zijn. Het kan zo zijn dat er minimaal 25 tot 20 personen moeten zijn ander is het de moeite niet.

De kosten zullen natuurlijk lager zijn wanneer u alles zelf doet. Maar, door het uit handen te geven maakt u er een onvergetelijke avond van. 

Hans