Ben jij al herkenbaar vanaf de weg?

Wanneer je een bedrijfspand hebt, is het goed om vanaf de weg al zichtbaar te zijn. Zeker wanneer je op een A-locatie zit en er dagelijks veel verkeer langs je bedrijfspand rijdt. Ook wanneer er minder verkeer is, weten klanten je al van een afstandje te vinden. Dit kan met pandreclame.

Jouw blikvanger

Jouw pand is het visitekaartje van het bedrijf. Zorg er daarom voor dat alles er ook netjes uitziet. Zorg er niet alleen voor dat het onkruid is verwijderd, maar ook dat de pandreclame in orde is. Dit is namelijk de blikvanger van jouw pand. Immers, de eerste indruk is je visitekaartje. De pandreclame moet dus strak, opvallend en consistent zijn. Daarnaast moet de reclame aansluiten op de huisstijl van het bedrijf voor extra herkenbaarheid. Uiteraard zal dit elkaar op de lange termijn zeker versterken.

Actiematige pandreclame
Wanneer je een bepaalde periode hebt, denk aan een jubileum of actie kun je hiervoor tijdelijke pandreclame inzetten. Door een verwijderbare sticker toe te voegen aan de bestaande pandreclame, creëer je al een nieuwe beleving. Dit is natuurlijk extra leuk wanneer je 25 jaar bestaat, een medewerker 12,5 jaar in dienst is of wanneer je een bijvoorbeeld een seizoensgebonden actie hebt. Denk bij autogarages bijvoorbeeld aan een wintercheck.

Soorten pandreclame

Uiteraard bestaan er verschillende soorten pandreclame. Denk aan:

  • Gevelbelettering – voor een professionele afwerking
  • Freesletters – voor een dynamisch effect
  • Lichtbakken – voor in het donker
  • Spandoeken in spandoekframes – voor aan de wand
  • Raambelettering – voor op ramen

Wat kost zoiets?

Gevelreclame kun je zo duur maken als je zelf wilt. Van tientjeswerk tot vele duizenden euro’s. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen en bijbehorend budget. Een gespecialiseerd reclamebureau kan hiervoor een gericht voorstel voor je maken. Wanneer je geen reclamebureau voor handen hebt is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen en dit met elkaar te vergelijken.

Je ziet al, er zijn vele manieren van gevel- en pandreclame mogelijk. Vraag een specialist naar de mogelijkheden.